Το Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο Ροδοβόλι

Απολάυστε
μία ξένοιαστη
διαμονή.

Ένα άριστο δείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σας υποδέχεται στην πόλη της Κόνιτσας. Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, πέτρα και ξύλο συνδυάζονται τέλεια και δίνουν ζωή σε ένα φανταστικό ξενοδοχείο.

Την νύχτα όμως όλα παίρνουν μία άλλη διάσταση. Η εξωτερική όψη και οι εσωτερικοί χώροι μεταμορφώνονται και σας ταξιδεύουν σ’ ένα παραμυθένιο, ξεχωριστό περιβάλλον.

Το Ξενοδοχείο

Lobby & Coffee Bar

Το Lobby βρίσκεται στον ισόγειο όροφο του Hotel Rodovoli. Σε αυτή την ξεχωριστή γωνιά, θα απολαύσετε την φλόγα ενός εκ των δύο τζακιών που βρίσκονται στους χώρους της υποδοχής. Θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα τσάι του βουνού, ένα παραδοσιακό γλυκό ή ένα ζεστό ρόφημα. Θα διασκεδάσετε με την αγαπημένη σας παρέα παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, και θα απολαύσετε την ξεχωριστή θέα της πόλης της Κόνιτσας, του κάμπου της, του ποταμού της Αώου και του Φαραγγιού Βίκου-Αώου από τις μεγάλες τζαμαρίες του χώρου.

Το Ξενοδοχείο
Το Ξενοδοχείο

Ένας εκλεκτός Ipanema Espresso, ο οποίος βραβεύτηκε και είναι από τους 10 καλύτερους καφέδες παγκοσμίως, σας περιμένει για να σας ξυπνήσει και να σας ταξιδέψει με τ' αρώματα του, είτε τον απολαύσετε στο Coffee-Bar μας είτε στους χώρους του Lobby του ξενοδοχείου μας. Το εκλεκτό μας τσίπουρο δικής μας παραγωγής, θα «ανεβάσει» την διάθεση σας και σας χαρίσει ξεχωριστές, αυθεντικές και παραδοσιακές νότες αναμνήσεων καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στο Hotel Rodovoli και την Κόνιτσα.

Κάντε την κράτησή σας τώρα
& ζήστε μία μοναδική εμπειρία