Κλείσιμο!

Τρόποι Πληρωμής Δείτε τους τρόπους πληρωμής που υποστηρίζουμε στο ξενοδοχείο μας

Για την κράτηση ενός δωματίου απαιτείται προκαταβολή ενός ποσού που θα συμφωνηθεί κατά την επικοινωνία μεταξύ του ξενοδοχείου μας και του φιλοξενούμενου πελάτη και εξαρτάται από τις ημέρες της κράτησης, την σεζόν και τον τύπο του δωματίου.

  • Πληρωμή μετρητοίς σε νόμισμα ευρώ (€), στην Υποδοχή (Reception) του ξενοδοχείου με την παραλαβή της εξωφλητικής σας απόδειξης.
  • Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα Visa, Visa Business, Mastercard, Maestro, UnionPay. Το Hotel Rodovoli διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό υποδοχής καρτών POS, βάσει του Ν. 4446/2016, άρθρο 66.
  • Πληρωμή με Χρεωστική Κάρτα (Debit Card) Visa, Visa Business, Mastercard, Maestro, UnionPay. Το Hotel Rodovoli διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό υποδοχής καρτών POS, βάσει του Ν. 4446/2016, άρθρο 66.
  • Χρέωση της Πιστωτικής σας κάρτας με την αποστολή των στοιχείων της κάρτας σας και την επιβεβαιωμένη γραπτή σας αποδοχή.
  • Κατάθεση στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας «Λαζογιάννη Ελένη & ΣΙΑ Ο.Ε.» ιδιοκτήτρια εταιρεία του «Ξενοδοχείου Ροδοβόλι» στην συνεργαζόμενη Τράπεζα Πειραιώς. Αριθμός ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR37 0172 4060 0054 0605 4245 992. Απαραιτήτως θα πρέπει ως δικαιολογία στην κατάθεσή σας να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας, ώστε να μπορούμε να ταυτοποιήσουμε της κατάθεσή σας με την κράτησή σας.
  • (Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσκομίσετε στην Υποδοχή (Reception) του ξενοδοχείου το καταθετήριο της τράπεζας ή να μας το αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: reservations@rodovoli.gr ή να μας το αποστείλετε μέσω fax στο +3026550 29337)
  • Πληρωμή με PayPal. Πληρώστε τώρα την κράτησή σας με PayPal, μια από τις ασφαλέστερες και πιο αποδεκτές μεθόδους πληρωμής παγκοσμίως. (Επιβάρυνση λόγω προμήθειας 3,4% + 0,35€).